08:00 - 17:00
miroslavglusica90@gmail.com

Ozelenjavanje sa principom ključ u ruke

Kompletna Usluga Ozelenjavanja

Naša usluga ozelenjavanja sa principom ključ u ruke pruža sve što vam je potrebno za transformaciju vašeg dvorišta, vrta ili poslovnog prostora u predivan, zeleni raj. Mi preuzimamo sve aspekte projekta, od planiranja do realizacije, osiguravajući besprekornu i bezbrižnu uslugu za vas.

Kontaktirajte nas

Naše Usluge Ozelenjavanja:

  • Konsultacije i Planiranje: Početak svakog projekta započinjemo detaljnim konsultacijama kako bismo razumeli vaše potrebe, želje i specifične uslove vašeg prostora. Naš tim stručnjaka izrađuje prilagođeni plan ozelenjavanja koji obuhvata izbor biljaka, dizajn i raspored.
  • Priprema Terena: Priprema zemljišta je ključna za uspešan rast biljaka. Naše usluge uključuju čišćenje, ravnanje i poboljšanje kvaliteta tla, kako bismo stvorili optimalne uslove za sadnju.
  • Sadnja Biljaka i Travnjaka: Na osnovu dogovorenog plana, sadimo sve vrste biljaka, drveća, grmlja i travnjaka, koristeći samo najkvalitetnije sadnice i seme. Naši stručnjaci pažljivo postavljaju svaku biljku na optimalno mesto za najbolji rast i razvoj.
  • Instalacija Zalivnih Sistema: Kako bi vaš zeleni prostor ostao zdrav i bujan, nudimo ugradnju automatskih zalivnih sistema koji osiguravaju pravilno i efikasno zalivanje.
  • Uređenje Pejzaža: Osim sadnje biljaka, nudimo i dodatne usluge kao što su postavljanje staza, postavljanje dekorativnog kamena, izgradnja vodenih elemenata i drugih pejzažnih elemenata koji dodatno ulepšavaju vaš prostor.
  • Održavanje i Nega: Nakon završetka projekta, pružamo usluge redovnog održavanja i nege, uključujući zalivanje, đubrenje, orezivanje i kontrolu štetočina, kako bi vaš zeleni prostor ostao prelep tokom cele godine.

Zašto Odabrati Nas?

  • Sveobuhvatna Rešenja: Nudimo kompletna rešenja od početka do kraja, preuzimajući sve aspekte projekta, što vam omogućava da se opustite dok mi stvaramo vaš savršen zeleni prostor.
  • Iskustvo i Stručnost: Naš tim čine iskusni pejzažni arhitekti, baštovani i tehničari koji koriste najnovije metode i tehnologije za najbolje rezultate.
  • Kvalitet i Pouzdanost: Posvećeni smo pružanju najvišeg kvaliteta usluge, sa pažnjom na svaki detalj i pridržavanjem dogovorenih rokova.
  • Prilagođena Rešenja: Svaki projekat prilagođavamo vašim specifičnim potrebama i željama, osiguravajući da krajnji rezultat premaši vaša očekivanja.

Kontaktirajte Nas Danas! Transformišite vaš prostor u zeleni raj sa našom uslugom ozelenjavanja sa principom ključ u ruke. Kontaktirajte nas za konsultacije i saznajte kako možemo da kreiramo predivan zeleni prostor koji će vas oduševiti.

Kontakt

Kontaktirajte nas

Neka Hortulanos Kovilj bude vaš pouzdan partner u kreiranju i održavanju prelepog dvorišta kojem ćete se rado vraćati. Kontaktirajte nas danas i počnimo sa transformacijom vašeg travnjaka!

Pozovite nas:

065 257 8237

Adresa:

29 Novembar 29a, 21243 Kovilj

    © 2024 Hortulanos Kovilj. Sva prava zadržana.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram