08:00 - 17:00
miroslavglusica90@gmail.com

O Nama

Vaše dvorište,
naša stručnost

Znamo da je svaki projekat uređenja dvorišta jedinstven i zahteva poseban pristup za postizanje željenih rezultata. Zato sledimo jednostavan proces koji uključuje detaljno planiranje, stručnu realizaciju i stalnu podršku kako bismo osigurali da je svaki projekat završen na najbolji način. Evo kako izgleda naš proces:
Kontaktirajte nas

Konsultacija

Počinjemo sastankom sa vama da razgovaramo o vašim potrebama, željama i budžetu za uređenje dvorišta. Naš tim pregleda vaš prostor i zajedno sa vama pravi plan dizajna koji odgovara vašoj viziji.

Zakazivanje usluge

Kada je plan gotov, naš stručni tim počinje sa radom. Od postavljanja trave do nege travnjaka, brinemo se o svakom delu procesa sa pažnjom i veštinom.

Konsultacija

Tokom instalacije, održavamo visoke standarde kvaliteta kako bismo osigurali savršen rezultat. Nakon završetka projekta, pružamo usluge održavanja i podrške kako bi vaš pejzaž izgledao najbolje tokom cele godine.
Zašto izabrati Hortulanos Kovilj?

Vaš partner za savršeno zeleno dvorište

Kada izaberete Hortulanos Kovilj za svoje potrebe, možete očekivati vrhunsku uslugu koja nas čini posebnim. 

Naš tim se ponosi pružanjem kvalitetnih rezultata i osigurava da svaki projekat premaši vaša očekivanja. Kao porodična firma, dajemo prioritet ličnoj usluzi, tretirajući svakog klijenta kao deo porodice i prilagođavamo svaki projekat vašim potrebama.

Možete se osloniti na nas da ćemo biti tačni, brzi i jasni tokom celog procesa, poštujući vaše vreme i osiguravajući prijatno iskustvo bez stresa.
Kontakt

Kontaktirajte nas

Neka Hortulanos Kovilj bude vaš pouzdan partner u kreiranju i održavanju prelepog dvorišta kojem ćete se rado vraćati. Kontaktirajte nas danas i počnimo sa transformacijom vašeg travnjaka!

Pozovite nas:

065 257 8237

Adresa:

29 Novembar 29a, 21243 Kovilj

    © 2024 Hortulanos Kovilj. Sva prava zadržana.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram